Leuke cadeaus voor een vrijgezellenfeest

Gaan er binnenkort vrienden van je trouwen en heb je geen idee wat voor cadeau voor het vrijgezellenfeest je moet geven? Of ben jij zelf het bruidspaar en wil je een leuk gezamenlijk cadeau aan je vrienden geven na het feest? In dit artikel geven we drie leuke ideeën!

(Te) Gekke Sokken

Een heel origineel cadeau zijn sokken. Nu denk je misschien: ik ga toch geen willekeurige sokken cadeau doen!? Natuurlijk niet! Je kunt sokken met print kopen die voor zowel mannen als vrouwen leuk zijn om te krijgen. Laat een foto, een tekening of een zelf bedacht logo afdrukken op een paar sokken en je hebt een te gek en persoonlijk cadeau voor het vrijgezellenfeest.

Eerste hulp bij katers

Vrijgezellenfeesten gaan (bijna) altijd gepaard met drankjes; of je nu een workshop cocktail maken doet, met de hele vriendengroep uitgaat of een tocht door de stad maakt met een bierfiets – een drankje te veel is zo gedronken. Niet getreurd; geef je vrienden een Hangover Kit. Je kunt er speciaal gemaakte zakjes voor kopen, maar je kunt ze ook helemaal zelf maken; een super origineel cadeau waar jij en je gasten hartelijk om kunnen lachen.

Vriendenboek

Een mooi cadeau is toch wel het omstreden vriendenboekje. Dit is vooral een leuk cadeau om met alle vrienden aan het bruidspaar te geven; er zijn kant-en-klare vriendenboeken die je kunt kopen en gezamenlijk kunt invullen. Wil je er echt iets persoonlijks van maken, dan kun je ook zelf een vriendenboek in elkaar zetten. Bedenk wat leuke vragen, plak er foto’s in van het bruidspaar, jezelf en alle vrienden en blader het samen door op het feest – veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *